Neste Destinasjon !

 

 

Allerede nå har jeg booket to turer. Ene turen går til London, England og er planlagt til slutten av året 2018. Den andre turen derimot går til Gdansk i polen 2019. Nå som jeg skriver denne setningen har det blitt Februar 2019. Bedre sent enn aldri ehh?

Turen til England ble en suksess. Jeg elsker England, kulturen, menneskene ALT! Jeg har aldri vært i sør-øst England før, selv om det alltid har vært en drøm. Så når en av mine bestevenner tar bachloren sin i England, er det ingen spørsmål om jeg skal besøke. Heldig som jeg er får jeg også husly da, dermed er det ingen problemer å ta turen. Englands turen varte i 6 dager som gikk utrolig fort. Store deler av turen var vi i byen som heter Winchester, en by med sjarmerende trekk. Murhus med gamle abstrakte trekk. En by med over halvparten som studenter. Byen er ikke så stor som jeg først forestilte meg. En god sammenligning er serien hjertet på rette sted, hvor alt er lite men alle er sammensveiset. Med en halvannen time på tog eller to timer på buss kommer man fort inn til storbyen London.

De første dagene hadde jeg allerede planlagt i forveien. Dagene skulle gå til opplevelser og utforsking. Men siden jeg ikke hadde sett bestevenninnen min på over et halvt år ble de store opplevelsene og utforskningen til seine kvelder og lange samtaler. Jeg tok ikke mange bilder ettersom jeg var i «nå tiden», angrer litt på den nå. Men dette er ikke den siste turen dit, har på en eller annen måte blitt forelsket i småbyer som bare utstråler glede.

Noe jeg angrer på, er den korte tiden vi tilbrakte i storbyen London. Vi var der i bare 1 dag! 1 dag!!! Hva rekker man da? Svaret er: så vidt shopping. Vi bodde to gater unna Oxford street, så shopping var det første vi skulle. Så fancy og elskbart Oxford street viste seg å være, brukte vi over 4 timer på bare primark. Hva kan man si? Primark har tre etasjer og med sunnmørske øyner ble det en shopping spree.

OXFORD STREET : Det første synet som traff meg når vi gikk inn mot Oxford street. Foto: Reisetuppa

 

London er en eventyrlig plass å være i Desembers tid, Winter wonderland (som vi dessverre ikke rakk), London Eye ( nei, rakk ikke den heller) men vi fikk sett big ben … dekket til på grunn av arbeid. Så man kan si at jeg må tilbake ettersom jeg fikk gjort veldig lite. Til og med en weekend helg er for lite syns jeg. Da bør man vite hvor og hvor tid man skal på de forskjellige plassene.

Nå som jeg skriver resten av dette innlegget sitter jeg plutselig på flyet til Gdansk, hvor jeg og to venner skal være i 5 dager. Hvor blir tiden av spør jeg meg selv hver dag. Gleder meg allerede til neste tur som er til Stavanger i April! Overdrivelse? Nei, tror ikke det. 2019 er året for å reise enda mer. Smått har jeg og en venninne planlagt å gå Norge på tvers i sommer. Dessuten har jeg sett

på småturer, som en halv uke i Irland eller Spania. Vi får se hvor jeg ender opp tilslutt.

 

   | Tips kommer snart!

 

#Europe #storbritannia #Polen #reise #reisetuppa

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg